Kartdata
Kartdata ©2017 Google
KartdataKartdata ©2017 Google
Kartdata ©2017 Google
Karta
Satellit

Butiker

Swea Hantverk, Brunflo

Möbelmåleri - Butik - Webbutik

Shabby chic - Allmoge - Vitt - Pastell

Mitt intresse för färg, form och inredning gör att jag vill ta tillvara möbler och prylar, gärna lite äldre, då de ofta har genuina, vackra och hållbara material och former. De med välbevarade originalmålningar låter jag bli eller gör ett så litet ingrepp som möjligt. Fynden hittar jag på loppisar, auktioner och ibland har jag tur och stoppar någons färd till tippen.

När jag målar använder jag mig av antingen traditionella eller modernare färger och tekniker, blandar själv eller köper färdig färg, det beror helt på tingens ålder eller tidigare måleri. Brickor, hjärtan och nyckelskåp är sådant som jag köper in trärena och målar, även efter önskemål. Klockorna snickrar min sambo och träsnideriet på rosetterna gör jag själv. I min målarverkstad tar jag emot möbler och ting för ommålning, till exempel ådring, marmorering, slitet vitt och jämtländskt rosenmåleri på mitt vis.

Öppetider

Inga bestämda öppetider, är för det mesta på plats. Kontakta mig före ett besök! (Målarverkstaden ligger mellan Brunflo ooch Pilgrimstad, vid "blinkstolpen" När den blinkar varnas för kommande trafik från Pilgrimstadshållet.)

Telefon

072-738 47 05

Hemsida & e-post

http://www.sweahantverk.se, info@sweahantverk.se

Skriv ut Dela på Facebook Dela på Twitter