Kartdata
Kartdata ©2017 Google
KartdataKartdata ©2017 Google
Kartdata ©2017 Google
Karta
Satellit

Företag

Ganell - textil, färg, form, Mörsil

GÅ EN KURS!

ganells kärnverksamhet är utbildning, med spännande och roliga tovningskurser i egen regi samt via skolor och studieförbund. Jag är textillärare och har flera hantverks- och konstutbildningar i bagaget. Kurserna innehåller mest praktiskt arbete men också viktiga teoripass. Jag håller kurser i hela landet. Du får kunskap, idéer och färdigheter! att kunna arbeta vidare med!

KÖP MATERIAL!

ganell säljer massor av härliga textilmaterial i olika kvaliteter och ljuvliga färger, från verkstaden och i e-butiken. Jag har ett bra grundsortiment som ibland utökas med andra roliga saker jag hittar. Bland det som alltid finns hemma är nålfilt och flera kvaliteter siden och silke till nunotovning – i massor av vackra färger. Låt dina idéer och skaparlusten flöda!

BÄR NÅGOT EXKLUSIVT!

ganell tovar förstås! Det blir inredning, härliga accessoarer och vackra kläder. Allt säljs via återförsäljare, på mässor och på nätet - men kläderna säljs helst vid personlig kontakt så att du som kund får precis det du vill ha. Vanliga nog att passa in, unika nog att sticka ut – visst är det så du vill ha dina kläder?

Öppetider

Enligt överenskommelse

Telefon

070-638 12 35

Hemsida & e-post

http://www.ganell.se, asa@ganell.se

Skriv ut Dela på Facebook Dela på Twitter